Wednesday, November 2, 2011

UNPREDICTABLE

NUR NABILA name diberi. first impression, aku ingat die nie sombong. nerd. rajin blaja. cover ayu. he3.
but,what can i say. dont cover book by it cover.
tak kenal maka tak cinta.
gradually,she become my closest friend.
kami naik moto hari2. sampay ade yang msj die n call her as "gadis ego"
ego tu nme moto aku. ha3
sumpah lawak.
bagi aku,nabila nie unpredictable.
die cm cuace kat MAlaysia nie. suke2 je nk hujan. suke2 je nk panas. ha3.
honestly,kami byk persamaan. ha2
ape yg aku suke die suke. kadang2 aku rse kami cm kembar tak sama warna kulit,rupe paras,family.
hahah
most of my story. she will be the first listener.
PERANGAI die?
seorg yg menjage penampilan. g mane2 kne pakai jeans. haha
so that y la. kalau keluar ngan die kne bg tau awal2.
sbb duration die nak siap tuu. makan mase sikit. :p
MULE2 dulu,aku ingt die cm nerd je. tak pandai nk kena kan org. last2 aku yg kne bahan ngan die. dulu,baik. skrg dah pandai bersosial dahh. ha3
EH!! bukan sbb pengaruh aku tau~
NABILA nye suare comel ohh. hahaha. dulu ery ckp suare nabila cm kartun.
ha3. sbb tu die ambik accountancy bukan MUSIC~
aku takut kat nabila nie time die tgh moody. hehehe.
suram gle muke. same goes to me la. :p
btw,she really good friend. caring. tak selfish. dan banyak lagi la.
sbnrnye banyak lagi cter aku dgn die. tapi susah nk cter satu2. so,next time aku akan cter pasal aku ngan nabila nie.

love
EIKA

0 comments:

 
;