Wednesday, November 2, 2011

SUPERVISION

SAPURA AHMAD name diberi.
first impression aku. seriously aku ingt die nie seorg yg pendiam. pandai. low profile. yang penting,aku ingt die sebaya ngan aku.
in a while,knowing her prove my judgement was wrong!
SHE really outstanding person. confident. of course bab pandai tu aku betul enn.
the most vital part is. she is 3 years older than me! 21 years old.
wht a joke. mule2 cm terkejut. pastu. cam terime je la. :p
die nie seorg yang confident. she believe her self well. kalau cam aku. aku kurg percaya diri sikit. but,she is different.
she will say it loud if she thinks she right.
aku admire giler confident level die ohh. even,people around her cm kurg seng. tapi,bagi aku. as long buat bende betul wat pe nk kisah org ckp.
seng cter,kalau ko sakit, org yg mengata ko tu,nak beli ubat tuk ko ke?
tak kann. so, just live with no worries!
eh,lari tajuk lak. sapura nie jugak. agak perfect la.
good in academic,sport(badminton), and social life maybe.
aku kadang2 jeles gak. tapi,for me i have my own strength. tak kisah la org lain cam mane.
:p
ha! walaupun umur die nie 3 tahun atas aku. tapi,kadang2 aku rase, aku lagi tua dr die.
tau sebab ape? die nie agak manja. even,physically she look tough.
she needs people attention.
so,aku layan je la.
tapi,kadang die tunjuk gak sifat dewasa die tu. tetmbh time aku sakit. he3
thank sapura. :p
aduh,lupe nak bagi tau knpe aku ckp die supervision.
memandangkan die nie seorg yg amat2 proactive.
so,most of our lesson die la yang dpt catch dulu.
jd,die amat teruja dlm mengajar org lain jugak. he3
kadang2, time aku tgh blurrr and runsing. and memerlukan mase sendiri untuk faham lesson tu.
die akan dtg n explain. aku pun buat2 pekak.
sowi sapura. aku mmg cm nie. that my ways.
aku bukan tak suka ko explain. tapi,aku nk stimulate lesson tu sendiri.
btw,thank for the effort. muahh!

love
EIKA

0 comments:

 
;