Wednesday, November 2, 2011

MOVIEHOLIC

MAJDIAH NADZRAH nme diberi.
first impression,die nie serg yang baik. sopan. berasal dari keluarge beragama,dan berada.
maka,aku mengenali hamba Allah ini. dlm masa 5 bulan.
it turn out to be like this-->
she really not like what i'm think.
die nie,hari2 gembire, mcam tak de mslh je. infact ade. tapi,she keep inside. even,aku pun tak tau.
mungkin die tak cukup percaya kat aku kutt.
mungkin die tak anggap aku kwn baik die. so,she prefer share with someone else la kut.
die suke sgt nyanyi. kalau masuk kereta die. MYVI tu. tutup radio pun. still ade music aww. SPECIAL case. haha
ha! she really addicted to WAYANG.
sbb tu tajuk die MOVIEHOLIC.
kalau ade 4 cerite kat panggung wayang tu. dlm mase terdekat jugak die tgk aww.
ko ckp je,movie ape yg die tak tgk. semua dah la weii.!
UP TO DATE la!!
die suke buat bende yang budak laki buat. kadang2. she even confuse with her own gender. he3
no la,she just happy that way. aku rse lah.
mungkin berkawan dgn laki make her more comfortable.
ha! tudung die...he3.
eh,issue sensitif. :p
kiteorg selalu hangout wit her MYVI.
g mne2.
lagi satu. die nie. never say no. haha
ko ajak la g mane2. confirm nak.
kadang aku risau nk ajak die g mane2. takut mak die ckp kiteorg nie gune kan die ke.
n takut gak die rse terpakse sbnrnye. so,maji. kalau awak tak nak.
please give an excuse.
and jgn lupe tell ur parent. kalau awak nk g mane2.
as conclusion,maji nie mmg seorg yg happening!

love
EIKA

0 comments:

 
;